Mbeturinat mbushin rrugën në lagjen Ajasëm/ Banorët: Mbetjet urbane dhe inertet deportohen nga qyteti në këtë zonë

Segmenti I rikonstruktuar pak kohe me pare ne lagjen Ajasem ne qytetin e shkodres po kthehet ne vend depozitimi per mbetje urbane dhe inerte te ndryshme.

Cdo dite ne kete rruge hidhen tonelata mbeturinash dhe inertesh te ndryshme duke krijuar nje situate mjaft problematike. Jane vete banoret e kesaj zone qe pohojne se mbetjet urbane dhe inertet e depozituara ne kete zone deportohen nga qyteti duke e kthyer keshtu kete zone ne nje landfill mbeturinash .

Nderkohe prezence te mbeturinave gjinden edhe ne brigjet e lumit Kir, ku gërryerja e shtratit të këtij lumi dhe prania e inerteve kane ndikuar edhe ne devijimin e shtratit te lumit Kir duke dëmtuar ndjeshëm bazamentin e tij dhe duke u ktheyer ne nje problem serioz per banoret qe jetoje ne kete zone