OSBE përshëndet tërheqjen e paketës antishpifje nga agjenda parlamentare


OSBE përshëndet vendimin e qeverisë për të tërhequr pr/ligjin kontrovers për median, e njohur si paketa e antishpifjes nga agjenda parlamentare.

”I gjithë legjislacioni në lidhje me median duhet të garantojë lirinë e medias, në përputhje me angazhimet e OSBE-së dhe standardet e tjera ndërkombëtare” shkruan OSBE përmes një postimi në twitter.