Bashkia Shkoder “lan duart” / Ura e Bahçallekut dhe Ura e Bunes nuk jane pergjegjesi e jona!

Ura e bahcalleku dhe ura e vjeter e bunes nuk jane ne pergjegjesi te bashkise Shkoder.

Drjetori i sherbimeve publike Alfred Luleta sqaroi se segmenti nga ura e bahcallekut e deri ne kryebushat jane ne administrim te autoritetit te rrugeve ndersa ura e vjeter e bunes eshte ne pergjegjesi te ministries se mbrojtjes, per pasoje problemet ne te dy keto vepra nuk mund te zgjidhen nga pushteti vendor.

As unaza lindore ndonese e perfunduar prej thuajse 1 dekade ende nuk eshte transferuar prane pushtetit local thote Luleta, duke lene te nenkuptohet se perballe ketij ngerci do te vijoje problem me mungesen e ndricimit gjat nates.

Ura e bahcallekut por edhe ajo e bunes prej kohesh po I nenshtrohen nje amortizimi te vazhdueshem duke u kthyer ne shqetesim per banoret e Shkodres po jo vetem, te cilet kerkojne zgjidhje.