Zbardhen emrat fitues te gares ne PD Shkoder

Partia Demokratike e Shkodres ka permbyllur nje tjeter proces zgjedhore

Gjate dites se sotme anetaret e kryesise se PD kane zgjedhur edhe 4 N/Kryetaret e Deges se PD ne Shkoder

Pas perfundimit te procesit te votimit kandidatet fitues jane shpallur

1- Arben Lushaj 2 – Vildana Gushta 3 – Ndoc Ashta dhe 4 – Qashif Hoxha

Tashme PD Shkoder ka 4 N/Kryeytaret e saj pas procesit te zgjedhjeve ku kryetar i kesaj force poltiike ne Shkoder u zgjodh Gjenarin Kapcari /eetimes/