U zgjodh N/Kryetar i PD / Arben Lushaj mesazh mbeshtetesve

“Pas votimit të sotëm dhe mbështetjes së radhës nga strukturat e Partisë Demokratike, U konfirmova në detyrën e re të zv/kryetarit të degës së PD Shkodër.

Falenderoj çdo njërin që më mbështeti dhe ata që panë si alternativë bashkegaruesin tim. Kjo e sotmja me motivon të jem në ballë të sfidës, ndaj neodiktatures. Edhe një herë faleminderit gjithsecilit demokrat” shkruan Arben Lushaj