Nga 8, 3 projekte fituese ne Qarkun Shkoder / Edona Bilali publikon emrat fitues

Konkursi Ndërkombëtar “Art në Hapësira Publike” realizuar nga Ministria e Kulturës ka shpallur fituesit e veprave, që do të realizohen nga krijues dhe arkitektë shqiptarë e të huaj, në përmirësimin e imazhit të hapësirave publike.

Nga 8️⃣ projekte fituese 3️⃣ janë në qarkun e 📍 Shkodrës, si më poshtë:

“Wolves Coming” nga Liu Ruowang dhe Inceptio shpk – Hyrje Koplik; “Zabel” nga Sadik Spahija dhe ekipi mbështetës –Dalje Koplik; “The Albanian Key” nga Alfred Milot Mirashi dhe APS Millevolti – Dogana Hani Hotit.