“Stinë protestash”, pedagogët vijojnë rezistencën, paralajmërojnë bojkot të plotë

Protesta e pedagogëve do të vijojë. Kjo u konfirmuar sot nga Sindikata e Punonjësve të Universiteteve të Shqipërisë, me anë të një deklarate të shpërndarë për mediat.

Ata thonë se protesta e radhës dot mbahet më 20 tetor duke nisur nga ora 11:00, ndërsa paralajmërojnë bojkotim të plotë të procesit mësimor.

Pedagogët ftojnë studentët, që të dalin në shesh dhe t’i mbështesin në kauzën e tyre. Sipas Sindikatës, nesër në shesh do të jenë të gjithë universitetet publike.