Bardh Spahia pas mbledhjes se kryesise : Primaret dhe Protestat, prioritet i PD

Situata që po kalon vendi sa vjen dhe bëhet më e vështirë për shkak të keqqeverisjes dhe thellimit të krizave. Nuk kemi më kohë për të humbur!

Partia demokratike është gati për betejat politike dhe prandaj e gjithë puna jonë dhe angazhimi maksimal do të jetë i përqëndruar tek primaret dhe protestat.

Gjatë mbledhjes së kryesisë së PD, dakordësuam të ecim me hapa të shpejtë, pasi zgjedhjet vendore po afrojnë. Alternativa jonë do të jetë ajo e aleancës me qytetarët, për të ofruar zgjedhjen e duhur.