PS vijon organizimin, mblidhen kryetaret e Njesive Administrative

Ditën e djeshme zhvilluam një takim me Kryetarët e Partisë Socialiste të Njësive Administrative të Bashkisë Shkodër, të zgjedhur nga një proces shumë transparent dhe i drejtë, siç ishin dëgjesat publike.

Në fokus të takimit kishim:

➡️Konstituimin e Këshillave Socialistë me të gjithë strukturën e tyre;
➡️Zgjedhjet e Kryetarëve të Organizatave Socialiste në çdo fshat/lagje;
➡️Zgjedhjen e Koordinatorit të Rinisë, Gruas dhe atë Digjital në çdo Organizatë
➡️Trajtimin e çdo problematike që adresohet nga zonat e çdo NjA