Reagon shefi i Komisariatit te Policise ne Vaun e Dejes/ Asnje nga akuzat nuk qendron

Une zotit Zhuri i kam ba kallezim prokurori qe me 9 shtator te ketij viti. Ato qe ai shkruan dhe akuzon nuk qendrojne, per keto pretendime ka patur grupe qe kane ardhur dhe kontrolluar territorin nga Tirana, jo nje por disa here.

Une nuk e kam ne mend te merrem me akuza e kunderpergjigje te tilla, kam 37 vite ne policine e shtetit dhe jam ne keto detyra me integritet pa ndihmen e askujt por duke dhene kontributin tim profesional.