Deputetja e Shkodres Greta Bardeli apel te gjithe emigranteve : Ju jeni revolta me e fuqishme kunder qeverise

“Nga ky parlament i drejtohem të gjithë shqiptarëve dhe në veçanti bashkëqytetarëve të mi shkodranë që janë në kampet e emigrantëve në Britanine e Bashkuar, që janë duke shkuar në Francë apo atyre që ndoshta në keto momente ndodhen në mes të detit!

Ju jeni qytetarë të nderuar te Shqipërisë! Ju meritoni gjithë respektin tonë, sepse jeni shuplaka dhe protesta me e dhimbshme ndaj hajdutërisë e makutërisë të regjimit të Edi Ramês!

Ju jeni sot revolta më e fuqishme ndaj korrupsionit, krimit, padrejtësisë, papunësisë e shkeljes së dinjitetit njërëzor” 🤛

👉 Nga fjala në seancën plenare të parlamentit🇦🇱 e Enjte 13 Tetor ‘22 ✅