Zef Hila, konfirmon para Sali Berishes : Demokratet ne Vau Dejes jane te bashkuar

Zef Hila, deputet i PD: Në këtë takim janë banorë nga qyeti i Vaut të Dejës, banorë, fermërë, biznesem nga Bushati, Hajmel, Temal etj. Pjesëmarrja në këtë takim tregon se Partia Demokratike në degën e Vaut të Dejës është e bashkuar.

Jo vetëm si degë, por si një opozitë e bashkuar përballë këtij regjimi mizor gjatë këtyre viteve.

Në këtë zonë ka fermerë që nuk kanë punuar asnjë metër tokë, por kanë marrë 1 mijë litra naftë. Është kriminale. Në të kundërtën ka fermerë me 100 dynym tokë të punuara dhe kanë marrë zero subvnencion naftë nga buxheti i shtetit.