Ishte në Vlorë para se të zhdukej?”, kryekomisari flet për aksionet e FNSH në kërkim të Ervis Martinajt: Ka një plan të detajuar, por

I pyetur nëse strukturat policore kanë pasur informacion se në qytetin e Vlorës ka qëndruar para se të zhdukej i shumëkërkuari Ervis Martinaj, drejtori i policisë së Vlorës, Gentian Berberi tha se kjo është çështje që nuk i përket kësaj drejtorie, duke mos dhënë detaje.

“E vërtetë që FNSH ka qenë prezent ne qytetin e Vlorës. Ka një plan të detajuar nga shërbimet e policisë, e kemi pasur dhe mbështetjen e tyre. Këto kontrolle do vijojnë e në javët në vijim ne lidhje me procedimet qe kane ngritur skuadrat e hetimit. Është një çështje që nuk i përket qarkut të Vlorës”, tha ai.