Vendimet e qeverisë, Kumbaro: Shtohet kufiri minimal i plazheve publike për bashkitë

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, u shpreh sot pas mbledhjes së qeverisë se ministria po përgatitet për sezonin e ardhshëm veror.

Në njoftimin e vendimeve të qeverisë, Kumbaro bëri me dije se qeveria miratoi sot ndryshimin e kufirit minimal të stacioneve të plazheve publike që do të përdoren nga bashkitë.

Kufiri minimal është rritur me 10%, që do të thotë nga 20 që ishte, vitin tjetër kufiri minimal do të jetë 30%.

“Qeveria po përgatitet për sezonin e ardhshëm veror, që të jetë më i mirë se sa ky që kaluam. Ndryshimi i kufirit minimal i stacioneve të plazheve publike që do të përdoren nga bashkitë. E rritëm më 10% , nga 20 e çuam në 30%.”, tha Kumbaro.