Rruga e Bogiqit merr tjeter forme, Kryetari i Bashkise Malesi e Madhe inspekton punimet

Inspektuam punimet që po kryhen në asfaltimin e rrugës Bogiq .

Një segment shumë i rëndësishëm që lehtëson qarkullimin e automjeteve dhe kalimtarëve 🚶 të këtij fshati.