PD padit në SPAK Mark Babanin: 51.2 mln lekë kompanisë për rikonstruksion rruge

PD ka denoncuar sot në SPAK përmes nënkryetarit të ‘Rithemelimit’, Luciano Boçi për kontratën e bashkisë Vau i Dejës në lidhje me rikonstruksionin e rrugës Vilë.

Në fjalën e tij Boçi tha se është shpallur fitues operatori me inicialet L.C. dhe bashkia nën drejtimin e Mark Babani, ka lidhur kontratën prej 51.2 milionë lekë por ndonëse puna ishte parashikuar të realizohej për 187 ditë, nnjë gjë e tillë nuk ka ndodhur.

Boçi tha se paratë janë derdhur në llogaritë e kompanisë me firmën e kryebashkiakut të Babani pa përfunduar punimet ndërsa përsëriti thirrjen e SPAK për të shqyrtiuar dosjet për të cilat kanë ngritur padi dhe kanë depozituar dokumente.