“Më bëri burri si vetja”, historia e dashurisë e çiftit të trajnerëve shkodrane që njiheshin që fëmijë

“Më bëri burri si vetja” historia e dashurisë e çiftit të trajnerëve që njiheshin që fëmijë

Jane cifti I shkodraneve Eljon dhe Neriman Puka. Eshte historia e dashurise e ciftit te trajnereve. Ato kane rrefyer gjithcka qe nga njohja e tyre, por edhe tek vendimi kuyr Neriman Puka, do te vendoste qe te merrej me sportin e taekwondo

Eljoni ka rrefyer edhe momentin kur ka emigruar, po jo per te mos u kthyer, por per te marre experience ne sport dhe per tu rikthyer per te investuar ne Shkoder

INTERVISTA E PLOTE