Bardh Spahia pergezon nga afer Greta Tahiragen fituese e çmimit “Palma e Artë” në Montecarlo

Greta Tahiraga është fituese e çmimit “Palma e Artë” në Montecarlo për artet figurative.

Pata kënaqësinë ta uroj nga afër për këtë sukses të arritur, si dhe biseduam mbi projektet e reja dhe nevojat që ka arti dhe artistët në tërësi. Duke i dhënë vemendjen e merituar artit, kemi kontribuar për të çuar edhe më lart emrin e Shkodrës dhe Shqipërisë.

Prandaj do të jem përherë krah tyre, duke i dhënë mbështetjen e merituar!