Nis rikonstruksioni i rruges Vau Dejes – Lezhe

Ka nisur rehabilitimi I rruges nacionale Lezhë-Vau Dejës me gjatësi 22 km. Ndërhyrja konsiston në riparimin e pjeseve ku rruga ka pësuar shembje.

Ky segment rrugor ka qene nen administrimin e bashkise dhe ne fund te vitit te kaluar, ne nje mirembajtje dimerore nga ARRSH. Me lidhjen e kontrates se re, jane planifikuar keto nderhyrje të cilat kane nisur dhe po realizohen nga kontrata e mirembajtjes, ndersa nderhyrjet tjera qe ka nevoje rruga do kerkohen me investime pasi nuk perballohen nga fondi i mirembajtjes /star plus ?