Deputetja shkodrane/ Shumë banesa me vlerë për trashëgiminë kombëtare sot janë në rrënim

Në fjalën që mbajta sot në Parlament ngrita çështjen e harresës dhe mungesës së investimeve nga Qeveria në zonën historike në qendër të Shkodrës.

Shumë banesa me vlerë për trashëgiminë kombëtare sot janë në rrënim .Shkodra nuk jua harron .