OSHEE Shkodër investon 8 mijë euro në një kabinë, përfitojnë rreth 300 abonentë dhe “Loro Boriçi”

Grupet e OSHEE Shkodër ka punuar sot për realizimin e një investimi në qytetin e Shkodrës, përmes të cilit synohet përmirësimi i rrjetit dhe furnizimit me energji elektrike për rreth 300 abonentë.

Ndërhyrja është realizuar në një kabinë elektrike në lagjen Rus, ndërsa kryhet në kuadër të masave të OSHEE për periudhën e dimrit. Punimet për investimin me vlerë 8 mijë euro, janë ndjekur nga afër edhe nga drejtori Armando Zhuka.