Gjykata e Apelit shqyrton më 3 nëntor çështjen e statusit të PD-së

Gjykatës së Apelit Tiranë bën me dije se procesi për statusin. Kuvendit Kombëtar dhe logon e PD-së do të zhvillohet më datë 3 nëntor 2022.

Seanca ka të bëjë me ankimin ndaj vendimit të datës 18.03.2021 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Trupi gjykues që e shqyrton çështjen përbehet nga gjyqtarët: Irida Kacerja (relatore), Genti Shala dhe Emona Muçi.