Zgjedhjet për kreun e ri të FRPD, cili kandidat mori më së shumti vota në Shkodër


Në Shkodër është mbyllur procesi i votimit dhe numërimit për kreun e Forumit Rinor të Partisë Demokratike. Sipas rezultateve përfundimtare, fitues ka dalë, Besart Xhaferi me 244 vota. Ndërkohë tre prej kandidatëve kanë marrë nga zero vota, Alesia Balliu 7 vota dhe Mariglend Doçi, 20 vota.

Ndërkohë pritet që pas përfundimit të numërimit në të gjitha qytetet, të shpallet i ri i FRPD-së.