Geart Ferhati, 15-vjeçari krijon aplikacionin per votime elektronike!

https://www.i-vote.al/

I-VOTE.AL : Gjimnazistet e Sami Frasherit zgjedhin senatin e shkolles me vote elektronike!

Geart Ferhati, 15-vjeçari krijon aplikacionin per votime elektronike!

Risi, Qeveria e Nxenesve ne Gjimnazin Sami Frasheri zgjidhet permes votes elektronike I-VOTE.AL

#vote #ivote #unevotoj #samist2022 #samiste2022 #senat #elections #electronicvote #samifrasheri #unejamsamist #Tirane #samifrasheri

Ne kohen kur jo vetem Tirana, por e gjithe Shqiperia flet per politike dhe behet gati per zgjedhje vendore, gjimnazistet e shkolles Sami Frasheri ne Tirane, votuan per Qeverine e Nxenesve, ne nje proces krejtesisht inovativ, te shpejte, te sakte, e te sigurt.
Vota elektronike, nje risi qe vjen per here te pare ne Shqiperi, u aplikua si nje projekt pilot ne gjimnazin Sami Frasheri, permes aplikacionit I-VOTE.AL te krijuar nga gjimnazisti i vitit te pare, Geart Ferhati.