Dita e te moshuarve/ Sami Boriçi vleresohet per sherbimin ndaj tyre ne 40 vite te jetes

Sami Boriçi prej 40 vitesh punonjes i perkushtuar ne shtepine e te moshuarve,i vleresuar me çertifikate mirenjohje nga institucionet perkatese per kontributin e tij

Ne diten e te moshuarve qytetare te tille te cilet kane qene prane tyre duke iu dedikuar gjithe jeten sherbimit dhe perkujdesjes, jane model i cili duhet percjelle ne shoqeri te komunitet. vleresimi i ardhur nga Institucioni pervecse i merituar eshte nje motivim dhe per brezat e rinj, se puna dhe devocioni vleresohet. eetimes