U zhduk lumi i Bunës në hartat e Hipotekës?!/ Reagon drejtoresha Bërdica: Janë hartat e vjetra

Sipas verifikimeve rezulton qe ne sistemin elektronik te regjistrimit te pasurive eshte e regjistruar Ura e Bunes me nr pasueriet 1853 Zk 8591, gjithashtu dhe Lumi Buna rezulton i regjistruar me nr pasuriet 19204 Zk8591. Kartela e publikuar eshte kartela manuale e regjistruar qe ne vitin 2001, me baze te VKM-se me numer 782/2020 pika 31, specifikon qe nuk punohet më me hartat dhe volumet (regjistrat) manual, pra te vjeter, por vetem ne sistemin digjital.