E FUNDIT/ Rama: Lajm pozitiv, fasha 800KW për konsumatorët familjarë nuk do të hyjë në fuqi në tetor

Kriza energjetike, Rama thekson se  nuk do të hyjë në fuqi në tetor fasha 800KW për konsumatorët familjarë.

Kryeministri Edi Rama:

NJË LAJM POZITIV dhe pse nuk do të hyjë në fuqi në tetor fasha 800KW për konsumatorët familjarë.