40 vite ne sherbim / Pension te mbare Ruzhdi Alija

Pension të mbarë dhe me shëndet Z.Ruzhdi Alija.

Uroj që eksperienca juaj e vyer 40 vjeçare t’ju shërbejë brezave të rinj pasues në Spitalin Rajonal Shkodër.