Hilmi Lakti: Apel keshilltareve per te mos munguar ne Keshillin Bashkiak

Bashkekryetari i PS Shkoder Hilmi Lakti, ka qene ne nje linje me drejtuesen politike te PS Shkoder Edona Bilali lidhur me mungesen e keshilltareve bashkiak ne mbledhjen e muajit shtator cka ka sjelle shtyrje te kesaj mbledhje per diten e sotme.

Lakti tha se eshte e papranueshme mungesa vecanerisht kur flitet per 6% e ndihmes ekonomike per familjet ne nevoje por dhe per rastet e fatkeqesive sic jane djegiet e banesave nga zjarret