Gjimnazi “Oso Kuka” mirepret ne nje takim nostalgjik mesuesen Bahrije Bala

Shume kenaqesi te kishim sot ne ambientet e shkolles mesuesen e nderuar znj. Bahrije Bala Mesuese Bali, sic e quanin nxenesit e saj, ishte pjese e stafit pedagogjik te pare, ne shtator 1983 .

Punoi cdo dite me shume pasion dhe perkushtim. Breza te panumert nxenesish kujtojne me shume dashuri mesuesen e nderuar Bali Bala jo vetem per oret fantastike te kimise por edhe per perkushtimin dhe kujdesin ne cdo moment.

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 2 persone, fiore e spazio al chiuso