Oblikë, banorët jetojnë mes mbeturinave / Banorët: Kërkojnë ndërhyrje nga institucionet

Banorët e bllokut te pallateve ne fshatin Oblike ne Njesine Administrative Ana e Malit ne Bashkin e Shkodres vijojne prej kohesh te bashkëjetojnë mes mbeturinave . Ngado të zë syri mbeturina ku ne mes te dites atyre I vihet edhe flaka duke ndotur gjithe ambjentin per rreth .

Ndersa ne kanalin prane bllokut te pallateve derdhen ujrat e zeza duke u kthyer nje rrezik per shendetin e banoreve . Banoret shprehen te indinjuar per kete situate dhe kërkojnë ndërhyrje nga institucionet.

Banoret e ketij blloku pallatesh kane ngritur disa here zerin per shkak te kushteve te veshtira ku ato jetojne , ku mungesa e kanalizimeve te ujrave zeza dhe investimet ne sistemimin e dhe asfaltimin e kesaj zone te lena pergjysem jane kthyer ne nje problem serioz per ta.