Te rinjte aksion pastrimi ne plazhin e Velipojes


Nën moton “Mbajmë pastër mjedisin për një jetë më të shëndetshme”, nxënës të shkollës së mesme Pyjore “Kolë Margjini” në bashkëpunim me AdZM Shkodër, zhvilluan një aksion pastrimi në zonën e bregdetit të Velipojës.

Ky aksion u ndërmor në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare të Pastimit të Bregdetit” si dhe “Planit Kombëtar të Pastrimit”