Kontrolle në terren/ AKU e përqëndruar tek kopshtet dhe çerdhet

46 subjekte qe konsiderohen si faktor rrisku jane vene ne fokus te kontrolleve nga ana e autoritetit te kontrollit ushqimor!

Oriana Laska thote vemendja eshte perqendruar tek kopsjtet dhe cerdhet qe ofrojne ushqim por deri me tani nuk jane konstatuar parregullsi…Në këtë periudh fokus të veçantë AKU ka vendosur në subjektet që shesin afër shkollave për t’i ofruar fëmijëve siguri ushqimore.

AKU Shkoder vijon te jete ne pritje te vendimeve nga qendra per te nderhyre ose jo ne kontrollet e marketeve dhe supermarketeve per produktet e vudit te cilat sipas njoftimit te nje dite me pare do te terhoqen nga tregu te pakten disa seri! Deri me tani cdo gje lidhur me kete ceshtje mbetet ne qender.