Bashkia Vau Dejes kryen investimin / Ndriçohet qendra e Mjedes

Bashkia Vau Dejës ka përfunduar me sukses projektin për ndriçimin e fshatit Mjedë.

Ky shërbim i domosdoshëm ka munguar në këtë zonë dhe kërkesat e banorëve kanë qenë të shumta për vendosjen e tij.

Ndërkohë, puna po vijon sërish për ndriçimin e çdo fshati që mbulon territori i bashkisë tonë.