Kryetari i PD-së Sali Berisha është ulur për disa çaste në karriget e socialistëve, teksa kjo gjë ka shkaktuar disa momente ilariteti në sallë

Berisha priste për të marrë fjalën në foltore, por ka pritur në ulëset e deputetëve të PS.

Më pas ai ka shpjeguar dhe arsyen duke thënë se opozita është e vetmja që i mbron dhe socialistët e vendit.