Rama e thotë sërish: Bandat bëjnë mirë që hanë kokat e njëri-tjetrit, janë në territoret e tyre kriminale

Edi Rama: Në asnjë mënyrë, bandat nuk dominojnë asgjë tjetër në Shqipëri përveç territoeit të kriminalizuar mes tyre.

Nuk ka kërcënim për qytetarët shqiptarë. Bandat janë në territoret e tyre kriminale ku bëjnë mirë që hanë kokat e njëri-tjetrit.

Por, policia ka për detyrë që të ndërhyjë dhe të normalizojë situatën.