Historia 40 vjecare, e pediatres se Shkodres, Greta Naraçi

Ky urim nga muzikanti i njohur Bert Naraçi është për bashkëshorten e tij Greta Naraçi, shefja e pediatrisë në spitalin e Shkodrës e cila festoon 65 vjetorin si dhe 40 vite në mjekësi. Mes këtyre emocioneve Bert Naraçi, djali i mjekut të njohur Kel Naraçi thotë se asnjë prej 11 fëmijëve nuk u bë mjek përveç bashkëshortes së tij….

Mjekia Naraçi e rrethuar nga kjo surprizë në ditëlindjen e saj, edhe pse u dashurua me një artist, zgjodhi të bëhet mjeke falë këmbënguljes të vjehrrit të saj doktor Kel Naraçit, emrin e të cilit mban sot pediatria e Shkodrës….

Vjehrri i cili ishte edhe shefi i doktoreshë Greta Naraçit la këshilla që vlejnë edhe sot ndërsa kasta e mjekëve që gjeti asokohe janë emra që bënë historinë e mjekësisë shqiptare

Në këto 40 vite të karrierës si mjeke, Greta Naraçi tregon se rastet e vështira janë të shumta…

Momentet e bukura për doktoreshë Gretën janë kur fëmijët largohen me shëndet të plotë nga spitali…

Në pediatrinë e Shkodrës korrupsioni nuk ekziston shprehet mjekia Naraçi

Doktoreshë Greta Naraçi do vijojë kontributin e saj pandërprerje në spitalin e Shkodrës në shërbim të fëmijëve të qytetit. Në fund ka një mesazh për brezin e ri të mjekëve

Spitali Rajonal i Shkodrës ka nxjerrë emra të nderuar të mjekësisë shqiptare të cilët me punën e tyre kanë shënjuar historinë ndërsa trashëgimia e atij brezi të artë mjekësh vijon edhe në ditët e sotme nga doktorë si Greta Naraçi e cila mbushi 40 vite në profesion.