Zef Hila dhe Greta Bardeli, dy deputetet e Shkodres qe afrohen me Sali Berishen

Partia Demokratike ka mbajtur sot mbledhjen e Grupit Parlamentar, ku i pranishem pervec kreut te grupit Luciono Boci, ka qene edhe vete Sali Berisha.

17 deputete kane marre pjese ne kete mbledhje, nderkohe qe ajo cfare ra ne sy ishte prezenca e dy deputeteve te Shkodres, Zef Hila dhe Greta Bardeli.

Dy deputetet jane afruar me grupin parlamentar te PD, te drejtuar nga Boci, nderkohe qe kjo eshte edhe dalja e pare publike ne mbledhjen e grupit parlamentar te PD krah Sali Berishes