Pas vrasjes se Erion Xhenje, FNSH zbarkon ne Shkoder

Policia dhe Forcat e Nderhyrjes se Shpejt Shkoder diten e sotme kane ngritur disa postblloqe ne qytet, per ividentimin e kontigjenteve te krimit.

Mesa duket vizita e drejtorit te pergjithshem te Policise se Shtetit Muhamet Rrumbullakut nje nate me pare ne Shkoder, ka vene ne levizje strokturat e rendit.

Keto masa vine pas ngjarjeve te fundit kriminale ne qytetin verior, ku me e fundit ishte ajo e para tre diteve ku mbeti i vrare 19 vjecari Erion Xhenje