Paraqitet në SPAK ish-kreu i bashkisë së Vaut të Dejës, Zef Hila

Deputeti i Partisë Demokratike Zef Hila, ish-kryetar i bashkisë Vau të Dejës, është paraqitur në Spak.

Nuk dihet ende arsyeja pse Hila është paraqitur në SPAK. Ndërkohë sot është paraqitur në SPAK edhe ish-ministri i Mbrojtjes, Fatmir Mediu.

eetimes ka kontaktuar me deputetin e PD Zef Hila, ne lidhje me paraqitjen e SPAK, ku ai u shpreh se nuk ka asnje ceshtje ne ngarkim te tij, por eshte thirrur si deklarues per nje ceshtje qe SPAK po heton dhe ai ka dijeni.

Thirrja e tij ne SPAK nuk lidhet me ushtrimin e detyres se tij si Kryetar i Bashkise Vau Dejes dhe as si deputet por si person qe ka informacion dhe dijeni per ceshtje qe po hetohen nga SPAK