Kardiologia Nevila Nelaj prej 20 vitesh sherben pacienteve te Spitalit Rajonal te Shkodres


Dr.Nevila Nelaj prej 20 vitesh shërben me profesionalizëm e punë të palodhur në Shërbimin e Kardiologjisë në Spitalin Rajonal Shkodër duke udhëhequr me përkushtim ekipin e stafit mjekësor të këtij shërbimi.

Dr.Nevila gëzon respekt dhe vlerësim nga të gjithë kolegët dhe pacientët e shumtë të cilëve ju ka shërbyer.