Berisha me banorët e Pukës dhe Fushë-Arrëzit, e moshuara: Ma jep lejen e zhduk Ramën, sa kam për të jetuar…Kreu i PD: Votën e kemi plumb

Kreu i PD gjatë një takimi sot me banorët e Pukës dhe Fushë-Arrëzit, ka folur për problematikat e zonës.

Gjatë bashkëbisedimit me ta, një e moshuar i është drejtuar Berishës duke i thënë që t’i japë leje asaj për të “vrarë Edi Ramën’, ndërsa ai ia ka kthyer duke i thënë “se votën kemi plumb”.

E moshuara: E moshuara: Del e thotë se qytetarët janë të pasur. Po ku jena të pasur more? Ai faqezi, jo kur të marrë pushtetin, por pash Zotin më autorizo mua, pa i dhënë plumb ballit se lë… sa kam me jetu, por shkoj edhe… me e zhduk qenin

Sali Berisha: Votën e kemi plumb