Jetojne ne kushte te veshtira / Banoret e konviktit reagojne ndaj Bashkise Shkoder

Banorët e konviktit të Veterineres që janë vendosur tek konvikti “Arben Broci” në Shkodër ankohen për kushtet e vështira ku jetojnë. Sipas tyre, jetesa në këtë godinë është e vështirë edhe për kafshët.

Prej 3 vitesh, ato ndodhen në një godinë të amortizuar dhe kërkojnë të rikthehen në godinën e rë të rikonstruktuar, ku kanë jetuar më parë.

Për këtë zvarritje, ato kërkojnë zgjidhje nga Bashkia Shkodër.