Vemendje drejt degeve matematike- informatike ishte apeli qe u drejtoi ish maturanteve shefja e ketij departamenti Sidita Duraj!

Deget e mesuesise kane marrë vëmendjen kryesore të Ministrsë së Arsimit për të rritur mbështetjen e të rinjve që zgjedhin këtë degë duke ofruar mbeshtetje me burse per me te miret! Pedagogia Duraj liston disa nga profesionët që kërkohen nga tregu I punës në këtë profil.

Maturantët e interesuar në këtë degë studimi do të mund të aplikojnë në raundin e dytë që nis në datën 22 dhe zgjat deri me 24 shtator.Po ne keto data maturantet kane mundesi qe te c”regjistrohen ne rast se nuk e preferojne degen ku jane regjistruar!