?NJOFTIM I RËNDËSISHËM
Sipas parashikimeve të motit parashikohet që në fundjavë do ketë reshje të dendura në territorin e Bashkisë Vau i Dejës që mund të krijojnë probleme të ndryshme deri me rreziqe përmbytjesh dhe rrëshqitje.

Ju bëjmë me dije se grupi i emergjencave pranë Bashkisë Vau i Dejës ka siguruar te gjitha mjetet e nevojshme dhe ndodhet në gatishmëri të plotë 24h.

Për çdo nevojë jeni të lutur të telefononi në numrin e telefonit:
Pergjegjese Emergjencave Civile znj. Valjeta Nikaj 0672808210
Kryetari i Keshillit Bashkiak z. Mark Bisha 0684600034
Drejtori i Sherbimeve Publike z.Elvis Preçi 0682060368