Reportazhi suedez tregon jetën e shqiptarëve, mes varfërisë dhe shpresës për ndryshim në vitin 1992

Një reportazh nga televizioni suedez TV3 i realizuar në vitin 1992 nxjerr edhe një herë në pah atë çfarë regjimi komunist la pas.

Vetëm pak vite pas rrëzimit të komunizmit, shqiptarët duken në këtë reportazh ende të vuajtur, në kushte minimale jetese, të vr arë shpirtërisht dhe ekonomikisht nga e gjithë ajo që kaluan gjatë komunizmit.

Varfëria duket në çdo detaj, në komunikim, në shtëpitë e tyre, në mënyrën si i presin dhe i shohin ndihmat e sjella nga jashtë./Fjala.al/