Çfarë ndodhi? Polici qëllon një qytetar brenda ambienteve të komisariatit

Një video e filmuar në Patos është shpërndarë në rrjetet sociale. Një qytetar i Patosit ka filmuar një efektiv policie, brenda komisariatit që po dhunon një qytetar.

E gjithë skena është kapur nga kamerat, ku fillimisht efektivi e kap nga jaka e bluzës dhe më pas, personi që debatonte me të shihet në tokë.

https://www.instagram.com/reel/CiksXu6Keve/?utm_source=ig_web_copy_link