Korrekt dhe shumë i përkushtuar,Z.Brilant Boksi, prej 13 vitesh në krye të stafit infermieror të klinikës së OKL-ORL është shembulli më i mirë për brezat e rinj që do shërbejnë pranë Spitalit Rajonal Shkodër.

Puna e tij e përditshme në koordinimin e punës me ekipin e klinikës sjell standart më të lartë shërbimi për pacientët e Qarkut Shkodër.