U zhvillua në GJJKO seanca për rrëmbimin dhe zhdukja e trupit të Jani Prengës pas përplasjes së grupeve rivale për trafikun e kokainës, ku përfundoi gjykimi për Festim Bizhdilin kopshtarin e resortit “Golden” dhe Olsi Turjan.

SPAK kërkon të dënohet Bizhdili me burg përjetë, dhe Olsi Turja dme tre vite burg. Të pandehurit kërkuan pafajësi gjatë seancës, ndërsa GJKKO u tërhoq për vendim.

Vendimi do të shpallet më dt 29 shtator nga Gjykata e Posaçme Kundër Krimit e Korrupsionit.

Jan prenga u rrëmbye në Kamëz më 17 Janar 2020, dhe prej më shumë se një vit trupi i tij nuk është gjetur. Kompleksi ‘Golden’ në Shijak u kthye ne skenën e kr imit për Jan Prengën, ndërsa policia me anë të pamjeve filmike provoi praninë e trupit të tij dhe vendosi pas hekurave Leonard Hajri, Bajram Hajri, Festim Bexhdili, Olsi Turja si dhe Ardian Docaj, ku sot në burg ka mbetur vetëm Festim Bexhdili.