Një ngjarje e pazakontë dhe e rëndë ka ndodhur ditën e sotme në qytetin e Shkodrës.

Sipas një videoje të mbërritur pranë redaksisë së Joq Albania, një qytetar denoncon se në rrugët e qytetit të tij ka vënë re shumë zogj të ngordhur. Ai shprehet i habitur pasi nuk e kupton se përse ka ndodhur ky fenomen.

Nuk dihet në fakt se përse një numër kaq i madh zogjsh kanë ngordhur dhe i takon autoriteteve të vihen menjëherë në lëvizje për të zbuluar shkakun e kësaj ngjarjeje të rëndë.